Επικαιρότητα

Δελτιο Τύπου Πρωτοβουλίας ενάντια στην «ελληνο-γερμανική συνέλευση»

29/10/2016

Πρωτοβουλία ενάντια στην «ελληνο-γερμανική συνέλευση»

Από την Πέμπτη 3/11 ως και το Σάββατο 6/11 θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο η «ελληνογερμανική συνέλευση» παρουσία του υφυπουργού της Μέρκελ, Φούχτελ.
Πρόκειται για μια συνάντηση (που έχει καταστεί πλέον θεσμός με αποφάσεις δεσμευτικού χαρακτήρα) παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με εκπροσώπους της γερμανικής κυβέρνησης και του γερμανικού κεφαλαίου με σκοπό το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού σύμφωνα με ότι προβλέπει το μνημόνιο.
Για τον λόγο αυτό εξάλλου πριν 2 χρόνια, ο Φούχτελ σε ρόλο τοποτηρητή είχε απαιτήσει να απογραφούν όλα τα περιουσιακά και πληθυσμιακά στοιχεία των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας και μεταξύ άλλων τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους φυσικούς πόρους, την ενέργεια, τις υποδομές έως και τους πολιτιστικούς θησαυρούς.
Οι σχεδιασμοί αυτοί που γίνονται πίσω από την πλάτη του λαού και μόνο σε μια αποικία θα συνέβαιναν, δεν θα περάσουν!
Σας καλούμε την Πέμπτη 3/11 στις 6 μμ στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, την πρώτη ημέρα της «ελληνογερμανικής συνέλευσης» όπου θα παρευρίσκεται και ο τοποτηρητής Φούχτελ να διαδηλώσουμε για το παρόν και το μέλλον μας, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 3/11, 6 μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ